magyarbrit
Kiállítási információk
Térkép
Megközelítés
Programok
Árlista
Galéria
Letölthető szerződés
Céginformáció

Kiállítók témakörök szerint, térképpel

Alkalmi és esküvői ruhák
Autó-motor-hintó
Cipő
Cukrászda csokoládé szökőkút fagyi
Esküvőszervezés
Egyéb
Ékszer, bizsu
Férfiruha
Fotó-videó
Helyszín-étterem
Kiegészítő-kellék-méterárú
Szépség-egészség
Magazin
Meghívó-vendégkönyv
Nászajándék-vendégajándék
Nászút
Party service-catering
Sátor, felszerelés, fénytechnika
Virág - dekoráció - tűzijáték
Vőfély, ceremóniamester
Zene-műsor-tánc

 

ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
TájékoztatóAz ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS  12. alkalommal,  2016. január 30 és január 31 között  kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréna területén.
Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot kívánunk biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításunk témaköreihez.
A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsósorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Látogatóink számára átfogó képet kívánunk adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak  nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben.
A kiállítás célcsoportja elsősorban a „család”.
Látogatóink a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.
A nyitva tartást úgy határozzuk meg, hogy időbeosztásuktól illetve lakhelyüktől függően lehetőleg a legtöbben látogathassák kiállításunkat. 


Jelentkezés: folyamatosan

A fizetési feltételek:   
-A bérleti díj 20%-a megrendeléskor készpénzben, vagy átutalás formájában 8 napon belül fizetendő.
- 40% a kiállítást megelőző év december 1-ig fizetendő
- a fennmaradó 40% a kiállítás évében január 10-ig fizetendő.
A január 10. után érkezett megrendelés esetén a teljes bérleti díjat(+standépítést) egy összegben  megrendeléskor kell fizetni

Megrendelőinknek lehetőséget adunk a jelentkezési határidő után elkészített beépítési terv megtekintésére, és a helykiválasztásra. A helykiválasztásnál elsőbbséget élvez az a megrendelő, aki korábban adta le megrendelését.

A kiállításon felépített standoknak generál kivitelezője lesz, de lehetőséget biztosítunk a saját stand építésére is. A standépítési költséget az utolsó 40%-os bérleti díj részlettel együtt számlázzuk. Az építési költségekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.


   
   
      
Üdvözlettel
   
Nagy László
Ügyvezető